Skip Preloader
Menu

0

€ 0.00

AMTS 2020 – Nemzetközi Automobil és Tuning Show

+++ FIGYELEM! EZ AZ AMTS 2020 HIVATALOS ESEMÉNYE! KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY KIZÁRÓLAG INNEN TÁJÉKOZÓDJATOK! +++

Tavasszal ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón!

Ahogyan az elmúlt években megszokhattátok, a rendezvény gerincét ezúttal is a színes és színvonalas nemzetközi felhozatal alkotja, a minőségi tuning világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig. A megfelelő adrenalinszintről pedig – számos program mellett – a színvonalas drift és offroad tematikánk gondoskodik majd.

Mint minden évben, az AMTS 2020-ban is rengeteg színes és új élményt nyújt majd, minden korosztály részére. 15 éves fennállása során a határainkon túl is jelentős hírnévre szert tett rendezvényre hatalmas az érdeklődés, így komoly nemzetközi látnivalókban biztosan nem lesz hiány.

Az átépített autók és a tuning világa mellett az immáron önálló pavilonokat elfoglaló új autó, valamint járműtörténeti és veterán kiállításainkba is számos új színt hoz majd a 2020-as év. Ismét rengeteg meglepetéssel készülünk, melyeket folyamatosan adagolunk majd számotokra márciusig. A kiállított csodák mellett pedig számos programmal készülünk az új szezonra, mindezt pedig továbbra is egyetlen belépőjegy áráért tekinthetitek majd meg 2020-ban is!

Infó magánautósoknak és kluboknak a rendezvényre való jelentkezéshez:
https://www.carstyling.com/magazin/tuning-show/hogyan-jelentkezz-autoddal-kluboddal-az-amts-re-11636

Jegyezd fel már most:
2020. MÁRCIUS 20-22, HUNGEXPO!

Hivatalos weboldalunkat folyamatosan frissítjük az újdonságokkal és a részletekkel, kísérjétek figyelemmel híreinket és a www.amts.hu-t!

A visszaszámlálás ezennel megkezdődött, ahogyan pedig minden évben, most is:

Date

Mar 20 2020 - Mar 22 2020
Expired!

Time

9:00 am - 6:00 pm

Labels

Tuning

Location

Hungexpo - Programod van
Albertirsai út 10., Budapešť, 1101
AMTS

Organizer

AMTS
Phone
+36 20 578 1166
Email
info@amts.hu
Website
http://www.amts.hu

Leave a Reply

Add a comment